Jobba hos oss
Arbeta på skolanSkolplattformStäll ditt barn i köAktuelltOm waldorfpedagogikenOm skolan

Jobba på Örjanskolan

Örjanskolan ligger i Ytterjärna, i en vacker och lantlig omgivning.
Hos oss går elever från förskoleklass upp till klass 12 och i dagsläget har vi ca 280 elever. I vår närhet finns många olika verksamheter såsom Ytterjärna Kulturcentrum och Robygge.
Här finns  seminariets park och vattendammar, Nibble gårds jordbruk och skog.
Bussförbindelser finns precis utanför, som passar till skolans tider.

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Intervjuer för tjänsterna hålls löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan på jobb@orjanskolan.se
Klasslärare Mellanstadiet

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är lärare och som vill ta klasslärarskapet. Det är en grupp på ca. 20 elever. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och att du tycker om att utveckla waldorfpedagogiken tillsammans med dina kollegor på Örjanskolan. Uppdraget är på deltid 75% med ev möjlighet till heltid. Det är en tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning.

Vi söker dig som:

är behörig lärare, waldorfklasslärare är meriterande.
har ett stort engagemang för elevernas lärande och utveckling

har förmåga att skapa goda relationer med eleverna

har god samarbetsförmåga med medarbetare och vårdnadshavare

har intresse av arbete med elever i behov av stöd

Personliga egenskaper
samarbeta med både barn och vuxna.
Du är initiativrik, strukturerad, positiv, flexibel och tydlig.

Ansökan
Ansökan skickas till jobb@orjanskolan.se senast 15/10 -21. Då ansökningarna kommer att behandlas fortlöpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

Klasslärare F-klass

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är lärare och som vill ta klasslärarskapet för F-klass. Det är en grupp på ca. 25 elever.
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och att du tycker om att utveckla waldorfpedagogiken tillsammans med dina kollegor på Örjanskolan. Uppdraget är på 100%.
Det är en tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning.

Vi söker dig som:

är behörig lärare, waldorfklasslärare är meriterande
har ett stort engagemang för elevernas lärande och utveckling

har förmåga att skapa goda relationer med eleverna

har god samarbetsförmåga med medarbetare och vårdnadshavare

har intresse av arbete med elever i behov av stöd

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personliga förmågor. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta med både barn och vuxna. Du är initiativrik, strukturerad, positiv, flexibel och tydlig. Vill du vara med och utveckla skolan tillsammans med oss är du välkommen med din ansökan!

Ansökan
Ansökan skickas till jobb@orjanskolan.se senast den 15/10-21. Då ansökningarna kommer att behandlas fortlöpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

Timvikarie

Vi söker att uppdatera vår vikariepool, så om du är sugen på strödda timvikariat är du välkommen med en ansökan!

Sök tjänst
Tack! Ditt meddelande har skickats!
Ojdå! Något gick fel när formuläret skulle skickas, pröva igen.