Arbeta på Örjanskolan
Arbeta på skolanSkolplattformStäll ditt barn i köAktuelltOm waldorfpedagogikenOm skolan

Jobba på Örjanskolan

Örjanskolan ligger i Ytterjärna, i en vacker och lantlig omgivning.
Hos oss går elever från förskoleklass upp till klass 12 och i dagsläget har vi ca 280 elever. I vår närhet finns många olika verksamheter såsom Ytterjärna Kulturcentrum och Robygge.
Här finns  seminariets park och vattendammar, Nibble gårds jordbruk och skog.
Bussförbindelser finns precis utanför, som passar till skolans tider.

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Intervjuer för tjänsterna hålls löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan på jobb@orjanskolan.se
Lärare Fritids

Arbetsuppgifter

På Örjanskolans fritids har vi ca. 70 elever som är indelade i två grupper. Vi söker dig som är lärare och som vill ta ansvar och arbeta på vårt fritids med hjälp av både LGR 22 och En väg till frihets kursplan. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och att du tycker om att utveckla waldorfpedagogiken tillsammans med dina kollegor på fritids men även i skolan i stort.  Tjänsten är en tillsvidaretjänst (vi tillämpar provanställning) på deltid, semestertjänst.

Vi söker dig som:

• är behörig lärare, waldorflärare är meriterande
  • har ett stort engagemang för elevernas lärande och utveckling
  • har förmåga att skapa goda relationer med eleverna
  • har god samarbetsförmåga med medarbetare och vårdnadshavare

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga förmågor. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta med både barn och vuxna. Du är initiativrik, strukturerad, positiv, flexibel och tydlig. Vill du vara med och utveckla skolan tillsammans med oss är du välkommen med din ansökan!

Klasslärare F-klass HT 22/23

Inför kommande läsår söker vi en lärare till vår förskoleklass, ett vikariat på ett år.
Arbetsuppgifterna är att ansvara för förskoleklassens skoldag och undervisning, planering, dokumentation och kartläggning under höstterminen. Du kommer att arbeta tillsamman med en fritidspedagog och klassen är till att börja med uppdelad i två grupper men under  höstterminen gradvis arbetar alltmer ihop.
Vi önskar att du har en lärarutbildning och erfarenhet från arbete i förskoleklass eller lågstadium. Vi lägger också stor vikt vid personliga förmågor och förhållningssätt och tänker oss att du är ansvarstagande och kan ta egna initiativ men också samarbeta. Vi ser att personlig utveckling liksom ständig verksamhetsutveckling är en naturlig del av Örjanskolan. Därför bör du som person vara intresserad av att utveckla dig själv så väl som att vara ett stöd i elevernas och verksamhetens utveckling.

Vi erbjuder

• En skola i vacker miljö med stort fokus på arkitekturens och färgens betydelse för god hälsa.

• En skola som har som mål att se varje elev och kollega som en unik och värdefull människa.

• En skola som värdesätter närodlad och ekologisk mat.

• En skola som aktivt arbetar med att förbättra arbetsmiljön, där friskvårdsbidrag är ett sätt att stödja individens egen hälsa.

• En skola som värdesätter att ha bra arbetsförhållanden med en stor grad av frihet.

• Kollektivavtal finns.

Vill du arbeta hos och med oss? Välkommen med din ansökan!

Timvikarie

Vi söker att uppdatera vår vikariepool, så om du är sugen på strödda timvikariat är du välkommen med en ansökan!

Sök tjänst
Tack! Ditt meddelande har skickats!
Ojdå! Något gick fel när formuläret skulle skickas, pröva igen.