Arbeta på Örjanskolan
Arbeta på skolanSkolplattformStäll ditt barn i köAktuelltOm waldorfpedagogikenOm skolan

Jobba på Örjanskolan

Örjanskolan ligger i Ytterjärna, i en vacker och lantlig omgivning.
Hos oss går elever från förskoleklass upp till klass 12 och i dagsläget har vi ca 280 elever. I vår närhet finns många olika verksamheter såsom Ytterjärna Kulturcentrum och Robygge.
Här finns  seminariets park och vattendammar, Nibble gårds jordbruk och skog.
Bussförbindelser finns precis utanför, som passar till skolans tider.

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Intervjuer för tjänsterna hålls löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan på jobb@orjanskolan.se
Lärare med specialpedagogisk kompetens

Vi söker nu en till två lärare med specialpedagogisk kompetens till vårt elevhälsoteam. Vi önskar en trevlig och professionell lärare på deltid där tjänstgöringsgrad går att diskutera. Den ena tjänsten är en tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning och den andra tjänsten är en visstidsanställning.

Arbetsuppgifter

Som lärare med specialpedagogisk kompetens  arbetar du i nära samverkan med lärare, rektor och EHT för att skapa en god, inkluderande och hälsofrämjande studie- och arbetsmiljö för våra elever. I dina arbetsuppgifter ingår det att ge elever stöd i undervisningen, både enskilt och i grupp och att bistå/ge stöd till lärare i att hitta lösningar i olika undervisningssituationer.

Vi söker dig som:

• är utbildad lärare med stort intresse och kunskap om specialpedagogik
  • har erfarenhet av eller intresse för waldorfpedagogik
  • har erfarenhet av arbete med elever i behov av stöd
  • har ett stort engagemang för elevernas lärande och utveckling
  • skapar goda relationer med eleverna
  • har god samarbetsförmåga med medarbetare och vårdnadshavare
  • har fungerande rutiner runt dokumentation och uppföljning

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga förmågor och förhållningssätt. Du är ansvarstagande, kan ta egna initiativ och kan samarbeta. Vi ser att personlig utveckling liksom ständig verksamhetsutveckling är en naturlig del av Örjanskolan. Därför bör du som person vara intresserad av att utveckla dig själv så väl som eleverna och verksamheten. Du har ett äkta intresse av att finna goda vägar till lärande.

Ansökan

För ansökan kontakta Johanna Sandberg via jobb@orjanskolan.se. Då ansökningarna kommer att behandlas fortlöpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt.  Sista ansökningsdag är 15 mars.

Lärare Kemi åk 7-12

Arbetsuppgifter

Vi söker en deltidslärare som är behörig inom kemi åk 7-12. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och att du tycker om att utveckla waldorfpedagogiken tillsammans med dina kollegor på Örjanskolan. Tjänsten är en tillsvidareanställning, det är en ferietjänst och provanställning tillämpas.

Vi söker dig som:

• är behörig lärare, waldorflärare i Ma/No är meriterande.
  • är van att undervisa i NO-ämnen utifrån en fenomenologisk/ goetheanistisk utgångspunkt
  • har ett stort engagemang för elevernas lärande och utveckling
  • har förmåga att skapa goda relationer med eleverna
  • har god samarbetsförmåga med medarbetare och vårdnadshavare
  • har intresse av arbete med elever i behov av stöd

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga förmågor. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta med både barn och vuxna. Du är initiativrik, strukturerad, positiv, flexibel och tydlig. Vill du vara med och utveckla skolan tillsammans med oss är du välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder:

- En skola i en i vacker miljö med stort fokus på arkitekturens och färgens betydelse för en god hälsa.

- En skola som har som mål att se varje elev och kollega som en unik och värdefull människa.

- En skola som värdesätter vikten av närodlad och ekologisk mat.

- En skola som aktivt arbetar med att förbättra vår arbetsmiljö, där friskvårdsbidrag är ett sätt att stötta i individens egen hälsa.

- En skola som värdesätter att ha bra arbetsförhållanden med stor grad av frihet, kollektivavtal finns.

Timvikarie

Vi söker att uppdatera vår vikariepool, så om du är sugen på strödda timvikariat är du välkommen med en ansökan!