Jobba hos oss
Ställ ditt barn i köOm skolanOm waldorfpedagogikenSkolplattformAktuelltArbeta på skolan

Jobba på Örjanskolan

Örjanskolan ligger i Ytterjärna, i en vacker och lantlig omgivning.
Hos oss går elever från förskoleklass upp till klass 12 och i dagsläget har vi ca 280 elever. I vår närhet finns många olika verksamheter såsom Ytterjärna Kulturcentrum och Robygge.
Här finns  seminariets park och vattendammar, Nibble gårds jordbruk och skog.
Bussförbindelser finns som passar till skolans tider.

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Intervjuer för tjänsterna hålls löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan på personal@orjanskolan.se
Timvikarie

Vi söker att uppdatera vår vikariepool, så om du är sugen på strödda timvikariat är du välkommen med en ansökan!

Sök tjänst
Klasslärare

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är lärare och som vill ta klasslärarskapet för en grupp på ca 20 elever. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och att du tycker om att utveckla waldorfpedagogiken tillsammans med dina kollegor på Örjanskolan. Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning.

Tjänsten är på heltid och är till en början ett vikariat t.o.m 211230, som ev. kan förlängas.

Vi söker dig som:

• Är behörig lärare, waldorfklasslärare är meriterande.

• Har ett stort engagemang för elevernas lärande och utveckling

• Har förmåga att skapa goda relationer med eleverna

• Har god samarbetsförmåga med medarbetare och vårdnadshavare

• Har intresse av arbete med elever i behov av stöd

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga förmågor. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta med både barn och vuxna. Du är initiativrik, strukturerad, positiv, flexibel och tydlig. Vill du vara med och utveckla skolan tillsammans med oss är du välkommen med din ansökan!

Sista datum för ansökan är 201110

Sök tjänst
Tack! Ditt meddelande har skickats!
Ojdå! Något gick fel när formuläret skulle skickas, pröva igen.